Satul de lideri defecti

Textul se citește alături de un pahar de tărie golit deja de două ori.

Când defecții sunt și birocrați de rang înalt, atunci să te ții!! O adolescentă a fost ucisă de un dement. Probabil că și violată, dacă ar fi să credem tot ceea ce copilul a spus la apelul de urgență. Ce bine ar fi să fi mințit! RESPIRĂ!

Și până la urmă de ce suntem atât de uimiți? Nu e ca și când totul mergea perfect și un caz izolat de incompetență s-a ivit din senin. Am ajuns să ieșim în stradă, să plecăm din țară, să stăm 9 ore la coadă pentru a vota, să ne scuipăm liderii, care în definitiv sunt și ei oameni. Unii dintre ei sunt defecți. Nu reușesc să-și înțeleagă propriul popor și recurg la metode asemănătoare cu cele din comunism. Blocarea națiunii într-un prezent etern de: NIMIC NU MERGE!!!

Antisistem

O fată de 15 ani a murit pentru că în sistem sunt oameni blocați în timp. Unii dintre ei, deși sunt niște inadaptați, dețin titulatura de înțelepți. O astfel de înțelepciune conduce tot sistemul. Bătrâni sau tineri inodori si insipizi, născuți milionari. Oameni care nu au stat niciodată la coadă și nu au făcut naveta cu mijloacele de transport în comun. Aceia care nu știu ce înseamnă să-ți faci credit pentru un mic apartament, cei care dau doar un telefon și se rezolvă. ORICE! Ăștia sunt cei care fac sistemul să se învârtă. Ăștia sunt înțelepții. Aceștia sunt cei care reglementeaza binele și răul în legi. E ca și cum abia am fi descoperit focul și ei ne-ar spune că de fapt noua descoperire nu este flacără, ci altceva. Doar ei au înțelepciunea de a ne spune ce este cu adevărat FOC. Numai ei știu să miște lucrurile, doar ei sunt deținătorii alegerii corecte.

O copilă de 15 ani moare, ucisă de un debil, după ce fata a sunat de 3 ori la 112. ,,TREI ÎN PLM!!”. De la primul apel și până când autorizația de percheziție a fost eliberată au trecut 16 ore. Poliția a mai așteptat încă trei și apoi au pus-o în aplicare. Pe 10 august decizia de a gaza oameni a fost luată și îndeplinită mult mai repede. VODKA ȘI TUTUN!

10 August 2019